Muffinsformar från Wilton och Vestli House

Bilden inskickad av

1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna Bli först att betygsätta muffinsen!
Loading...

Muffinsformar är kanske i grunden till för att göra bakningen och serveringen enklare, men vackert dekorerade muffinsformar gör bakningen av muffins än roligare och resultatet blir en fröjd för ögat.

Två av de företag som säljer roliga mönstrade muffinsformar är den amerikanska muffinspecialisten Wilton och det svenska Vestli House. Matcha dem gärna med färgen på topping och strössel, så skapar du lätt små vackra konstverk.

Muffinsformarna från Wilton är dekorerade med figurer och mönster för alla åldrar och smaker. Det finns dessutom särskild dekor för olika högtider, som jul och påsk. Designen är lekfull och sprallig och passar perfekt för ett livligt kalas. Formarna tillverkas i flera storlekar och former. En del är gjorda i papper för engångsbruk. Andra är skapade i silikon vilket gör att de är återanvändningsbara. Wilton säljer också plåtar för muffinsbak, som i storleken passar till pappers- och silikonformarna.

Om Wiltons dekorerade muffinsformar är roliga och busiga, så är Vestli House’s formar stiliga och vackra. Vestli House’s muffinsformar kommer i tre storlekar: mini, normalstor och en stor modell. Formarna är tillverkade i Sverige och är stabila i konstruktionen. Designen på mönstret är stilrent med framför allt blommönster. Formarna levereras i en vacker förpackning vilket även gör dem perfekta för att ge bort i present.