Kategori:  Olika Formar


Bilder och beskrivningar av olika typer av muffinsformar du kan behöva när du bakar muffins och cupcake.

Muffinsform » Kategori "Olika Formar"

Bloggar om muffins

I Olika Formar 0 Kommentarer
Det finns inte så många bloggar om enbart muffins, men väl om tårtor, cupcakes och muffins i ett och samma. Bloggarna ger inspiration och tips om hur det....

Verktyg till att baka och dekorera muffins

I Olika Formar 0 Kommentarer
Det är lite av en konst att baka muffins, men med rätt verktyg går baket som en dans. Den perfekta höjden åstadkoms lätt genom att använda sig av en muffinsplåt

Varför man bör använda muffinsplåt

I Olika Formar 0 Kommentarer
Det finns många som tycker att det är lite onödigt att gå och köpa sig en särskild muffinsplåt, då de kanske inte bakar muffins allt för ofta. Men, troligen är det för att resultatet utan en muffinsplåt blir så platt och tråkigt, som baket sällan kommer till stånd.

Muffinsformar i silikon, fördelar och nackdelar

I Olika Formar 0 Kommentarer
Enskilda muffinsformar, liksom muffinsplåtar, i silikon har blivit mycket populära på senare tid. De har kommit att bli mycket uppskattade för att materialet är mjukt, men ändå håller kakans form perfekt.

Muffinsformar av papper

I Olika Formar 0 Kommentarer
Muffinsformar av papper är en lika praktisk som viktig detalj i muffinsbaket. Formarna ramar in bakverket så att det håller formen och de gör det lätt att hålla i kakorna när de serveras.

Muffinsformar från Wilton och Vestli House

I Olika Formar 0 Kommentarer
Muffinsformar är kanske i grunden till för att göra bakningen och serveringen enklare, men vackert dekorerade muffinsformar gör bakningen av muffins än roligare och resultatet blir en fröjd för ögat.